dinsdag 21 december 2010

Opgepakt?

Dit weekend werd bij ons ingebroken. Enfin, het is te zeggen bij onze buur. Deze was tijdens het weekend niet thuis en heeft dus bij thuiskomst de akelige ontdekking gedaan.

De exacte dag zou volgens de politie zaterdag geweest zijn, want dat hebben ze kunnen zien aan de sneeuw.

Burenbron's vrouw beweert dan weer dat het zondag zou moeten geweest zijn, want op zaterdag rond het tijdstip van de inbraak stond haar handtas in de gang en dan zouden ze die toch ook moeten meegenomen hebben. En in Burenbron zijn schoen, (die op de overloop stond) zat rijst! Burenbron's vrouw dacht dat wij eerst een grapje nog hadden uitgehaald.

We hebben er dus het raden naar, maar het feit is dat je ook al werd jouw huis gespaard, ze binnen zijn geweest en dat het toch een onaangenaam gevoel geeft.

Nu gisteren kom ik thuis en Burenbron staat me op te wachten: "Zeg, ze hebben hie zwette oepgepakt zunne!!!!" Dit vroeg om meer uitleg.

Burenbron's vrouw was over de middag even thuis gekomen en had negers dus gezien in een wagen die zich dus altijd een paar meter verplaatste in onze straat. Gezien het voorval van het weekend, werd er dus gebeld naar de "Blauwe Lijn".

Deze zouden iemand langs sturen en nog geen kwartier later werden er al deuren dichtgeslagen en stonden er 5 combi's die de negers hadden ingesloten.

Controle!!! Een zak met inhoud (inbrekersspullen, gestolen voorwerpen?) en wat negers die in de boeien werden geslagen en dit allemaal, toen Burenbron's vrouw vroeg waarom ze opgepakt werden, om zogezegd vervallen verzekeringspapieren.

Uiteraard is dat maar een kwakkel en zal er wel meer aan de hand geweest zijn.

We duimen nu dat ze inderdaad opgepakt zijn en op die manier van ander mensen hun spullen blijven.

Speciale dank ook aan de patrouille die gisteren avond met het zoeklicht voorbijkwam.

En stoute dieven... als je bij ons probeert dan zal je schrikken!!!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...