woensdag 6 juni 2012

Een mooi rapport

Neen! M.K.P. heeft zijn rapport nog niet gekregen. Maar ons Fientje krijgt met stip een héél mooie voldoening op haar rapport als het op het puntje: "Gun je Mothership nachtrust" aankomt.

Sedert een paar weken laat ze me slapen en ben ik nog iedere ochtend stomverbaasd als ik in mijn bed wakker wordt en niet meer op de zetel.

De vet vertelde één jaar geleden dat het "gedrag" dat zij vertoonde iets was hetgeen bij oudere katten voorkwam, neemt bij haar af met ouder worden. Driewerf hoera, hoera!

De eerste dagen werd ik nog wakker op het uur dat zij mij normaal uit mijn bed wou hebben maar nu ben ik dus ook gewend aan mijn nieuw (lees normaal) slaappatroon.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Onze kleine Kira wil ook altijd bij me slapen (onder de dekens) en maakt me daar wakker voor ! Kan ik niet altijd mee lachen !

Mammalien zei

O wat héérlijk! Daar kun je zo gelukkig van worden, van een beetje normaal slapen...

zsazsazsu zei

ik verlang naar mijn 'katvrije' vakantie ! Echt ... alle nachten gewoon kunnen doorslapen en niet eruit moeten omdat Minou, Joggeli of Mieggeli persééééé wel iets nodig hebben of buiten moeten. De ene zijn 16 en de andere pas 4 ... dus ja op leeftijd komt het volgens mij niet aan. Mijn gasten blijven 2 weken met hun thuis en die geven niet toe om op te staan 's nachts, dus dan hoop ik dat ze het weer een tijdje zullen afgeleerd hebben tegen dat ik thuis kom.
ps : thx voor je fijne commentaar over de ketting hé, doet me veel plezier !

Roelien zei

Dat is echt een mijlpaal, heerlijk....

veerle zei

Wij sliepen vroeger beneden. Poeslief klopte toen op het raam als hij 's nachts binnen wilde en nestelde zich dan gezellig tussen ons in. Ook als hij buiten wilde liet hij het ons weten. Met de komst van Zoonlief verhuisden wij naar boven. Zo kwam er een eind aan zijn nachtelijke tripjes.

Koffiemetmelkensuiker zei

Ah, is dàt dierenliefde? :-)

betaceltransplantatie.be zei

de slimheid van vader en moeder wat kan er mis gaan!!

Mammalien zei

He, dat is toevallig, wist eigenlijk niet dat die van jullie ook Fientje heet.... Hoop niet dat het miauwen ook iets is waar die van ons last van heeft, ik houd van stille poezen (-;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...