dinsdag 9 juli 2013

I believe I can fly

Afgelopen weekend zag ik een tafereeltje van het genre: "Als ik eraan terug denk, dan moet ik nog altijd erom lachen!"

Een hond en zijn hondenbuggy waren de hoofdrolspelers van dit alles.

Wat je met een hond doet in een hondenbuggy snap ik nog steeds niet zo goed. Oké, je wandelt ermee en je hond maakt zich niet moe. Maar of het dan bevorderlijk is voor de hond zijn lijn, dat is een andere vraag.

Enfin, voor onze deur ligt een riooldeksel, alhoewel ik eerder denk dat het iets met het water te maken heeft maar dat is nu even van minder belang. Echter is wel het feit dat het deksel niet meer volledig is, er ontbreekt een stukje beton.

Dus mijnheer en mevrouw Woefwoef wandelen met de woef in zijn woefenbuggy en het gaat er gezellig aan toe. De woef kan zijn neusje wel niet ergens tegenaan drukken om te snuffelen, maar who cares!

En "then we proudly present you" een stukske beton dat ontbreekt.

De woefenbuggy kantelt met zijn voorste wieltjes en hij kiept naar voor én hierdoor krijg je een hefboomeffect en wordt de Woef me daar gelanceerd met een snelheid om u tegen te zeggen.

Recht met zijn snorharen en snoet tegen de troittoirstenen.

Ik kwam niet meer bij, echt niet!

Mijnheer en mevrouw Woefwoef namen het woefke op en zetten het terug in de buggy en begonnen gelijk bezorgde hondenouders over het snoeteke te wrijven.

Ik kon door het lachen door maar aan één ding denken: "Woefkes die ge niet vast maakt in hunne buggy, dat is gelijk kinnekes. Dat valt daaruit als ge per ongeluk ergens over gaat rijden en de buggy kantelt!"


9 opmerkingen:

Lutje zei

oh, spijtig dat je het filmpje er niet bij plaatste, ik zou ook gelachen hebben :o)

Nienke zei

Ik snap ook heel het nut van die hondenbuggy's niet. Hébben ze vier poten, kunnen ze ze niet gebruiken. Maar inderdaad jammer, ook wat Lutje zegt: ik had graag met een filmpje mee gelachen.

" m(i)e " zei

ik dacht dat ge met hondjes moest gaan wandelen zodat ze overal konden plassen en kakken ? Hoe doet dat woefke in die charrette dat dan ?

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Lutje: Was zo gefascineerd aan het kijken naar het tafereeltje, dat als ik mijn fototoestell moest gaan halen om te filmen, dat ik de lancering gemist zou hebben.
@Nienke: Zag vandaag een oudere mijnheer, die allicht de kinderbuggy van zijn kleinkinderen had omgebouwd door gewoon een hondenmandje erin te leggen. Origineel én die hond was wel aan 't wandelen. :-)
@Mi(e): Misschien op een tetradoek of mss ligt er wel een pamper in de charette. Ik begrijp het ook niet. :-)

Anoniem zei

Moet grappig geweest zijn om te zien ! Hahaha ! :-D

Anoniem zei

haha ik zie het zo al voor me.
en dan blijven lachen tot je kramp krijgt natuurlijk.. Hierbij wegduiken zodat ze je net niet kunnen zien maar horen doen ze zeker haha.
Arm dier...

Lutje zei

oh, je kon het niet plaatsen, maar ht zit wel in je gedachten, dat is nog leuker.

Hilde zei

haahaa, ik lach me een kriek! ik zie het tafereel zo al voor me! leuk verhaaltje!

vee zei

Hond aan de lijn.....kan dus twee dingen betekenen....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...