dinsdag 5 april 2011

Chez le vet!

Gisteren zijn de twee poezemiekes des huis naar de dierenarts gegaan. Wat gemiauw in de auto maar eenmaal ter plekke waren ze rustig.

Het was er druk! Een (langharige) "teckel van 10 jaar oud", die van den bompa nog was geweest maar die door het overlijden van bompa nu bij de kleindochter woonde. Vroeger was hij dikker want hij kreeg van den bompa zijn wekelijkse koffiekoek (ronde rozijnenkoek) en kreeg telkens als den bompa at, ook eten.

Een "Sheltie" (dat is een mini-collie) van 11 weken die naar de naam "Turbo" luisterde. En dan een soort van "Chiwawa", die eigenlijk héél rustig was.

Dan kwam er nog een teckel binnen (kortharig) die gewoon voor iedereen binnen mocht omdat hij enkel op de weegschaal moest gaan. Het was misschien ook Weight Watchers voor honden gisteren bij de dierenarts!

Maar onze poezemiekes dus! Ons Marieke haar spurten heeft zijn vruchten afgeworpen. Er was 100 gram af ... way to go Marieke!!!

Beiden a clean bill of health! Dus weer gevaccineerd en goed voor één jaar.

We hebben ook het probleem van Fientje aangekaart.We kregen de raad een halsbandje te gaan halen waar feromonen inzitten. Die zouden haar toch moeten rust geven tijdens de nacht. Uiteraard zijn katten nachtdieren en die worden dan wakker... dus het is wat een mixed.

Maar we gaan het proberen!

1 opmerking:

Tanja zei

ge kunt ook eens proberen met etherische oliekes ... Ik ken iemand die haar diertjes er met mooie resultaten mee behandeld.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...