zondag 22 januari 2012

Hoe zou het zijn met?

Het is al even geleden dat er nog wat nieuws werd verteld. Niet dat er niet iets te vertellen was, maar als het goed gaat, gaat het goed.

En zo ook afgelopen vrijdag. Vooraf was er even wat schrik want ze hadden "iets" gezien op de pancreas en Gent wou dit toch even nader onderzoeken. Vandaar dat er vorige week een scan nodig was. En ook al had Dendermonde ons wat gerust gesteld dat het allicht een schaduw kon zijn. Temeer om dat foto' werd gemaakt kort na zijn aankomst, ben je toch wel onrustig.

Maar nu vrijdag was er goed nieuws, de pancreas is A-OKAY! De lever, tja dat is de boosdoener maar goed... alles verloopt prima. De teller op de weegschaal doet er al 28 kg af en de benen zijn terug trommelstokjes.

Toch zit er nog wat vocht in de buik maar daar gaat Dendermonde dan weer over beslissen wat ze daar mee gaan doen. Daar weten we dan in februari weer meer over. Maar buiten dit.. gaat het goed! Allicht zal er wel als de lever wat té erg gaat opspelen een oplossing moeten gezocht worden maar nu is er geen reden voor dit alles.

Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter, is ons motto! En van ongerust zijn is er geen sprake meer, want alles is under control!

6 opmerkingen:

" me " zei

goed zo !

Nienke zei

Fijn om te horen dat alles goed gaat!

Anoniem zei

Nu genieten dat alles goed gaat en later ... dat zie je dan wel. Blij dat het goed gaat !

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Me: zeker en vast!
@Nienke: We zijn super blij want je zit er toch mee hoor, als ze dan zo één iets van vermoeden laten vallen.
@Michenco: zo denken we er ook over. En als het voor de lever wat te wordt en er moet een nieuwe komen, dan zien we dat dan wel weer. Maar nu zijn we gelukkig met de vooruitgang.

Ariadnesdraad zei

Dat is nog eens goed nieuws! Houden zo!

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Ariadnesdraad: Het was al een tijdje altijd goed... en nu weer eens tijd voor een update. We houden het zeer goed in het oog nu.... dus bij het minste gewichttoename die de pan uit swingt is het richting ziekenhuis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...