maandag 12 januari 2015

En toen kwam jij

Neen niet, Jennifer Jennings.

Er werd hier aardig wat over gezeurd van het Mothership haar kant. Sorry H.T.B., voor de onrust die het meebracht.

In eerste instantie werd het plan opgevat om eenzelfde volume te gaan hanteren. We gingen langs bij kenners van zaken, om gewapend met info huiswaarts te keren.

Maar de tijd was nog niet rijp om onmiddellijk een beslissing te nemen.

Nu afgelopen zaterdag dus wel... Ochtendstond heeft goud in de mond, zullen we het maar noemen dan.

De opvolger moest evenwaardig zijn was ons eerdere motief.  Maar dat hebben we zaterdag laten varen.

Het heeft bij beide wat tijd gehad om te bezinken en uiteindelijk sprak H.T.B. de woorden uit, waar ik, het Mothership ook al mee in  haar hoofd had gezeten. Ik ben soms het type, "ik zeg lekker niets en loop lekker wat ambetant rond."

Dus sprak H.T.B. de wijze woorden: "Zoek jij nu samen met Mijnheertje Koekepeertje er eentje uit, die jullie ligt. Jullie gaan er het meeste deel gebruik van maken. Zoek echt iets dat op jullie lijf is geschreven en past bij de stad."

Daar zit je dan, in je pyjama, onfrisse adem en met je haren in een knoop te staren naar dé supermarkt.

Och neen, troost je. Niet om daar te gaan kopen maar om daar lekker ongestoord even te gaan testen.

En daar gingen we dan, pyjama en onfrisse adem waren ondertussen al een onbestaand iets geworden. De haren trouwens ook :-)

Deze supermarkt heeft geen karrekes en ik zou begot niet weten hoe ik het erin moet proppen, het geeft niet te goed mee, tenzij je er met een bots een deuk in krijgt. Maar dat is  voor een ander logje weer een verhaaltje. :-)

Er stonden er 3 dezelfde. Zelf had ik er maar twee gespot om nadien tegen de verkoper te zeggen dat ik de derde niet had gezien (en die stond nota bene wel tegenover één waar ik ingezeten had) omdat het een mottig kleur was. Echt mottig.... het kleur van een nummerke twee van de kindjes, als je begrijpt wat ik bedoel.

De overijverige, uit zijn mond niet fris ruikende verkoper, sleepte mij naar hun midden-desk om daar een offerte te gaan printen. Ik viel haast van de kruk, want dat was niet wat er op het papiertje stond. Er  kwamen nog wat ditjes en datjes bij.

Als ik dan al voel dat ze mij gaan liggen hebben, dan blijf ik rustig en dan begin ik in mijn hoofd dingen te zeggen. Ik hoop dat ik niet een roloog heb getoond, want dat kan ik niet binnenin.  :-)

Op mijn vraag of zij met de huidige saloncondities zeker waren van hun laagste prijs verliet ik het pand. Zijn antwoord was trouwens, "Zijt maar zeker."

Dat zou ik nog wel eens gaan bekijken.

En ochhhh wat was hij mis - Opgepast, het was een andere motorversie maarrrrrr ik kreeg hier een pak opties om u tegen te zeggen én nog meer het Model was 2015 en niet zoals bij hen eentje van vorig jaar.

Do I need to say more?????

Hij staat nog niet voor de deur, maar we hopen dat alles rond is tegen eind januari.

HIERISTIEDAN...............

5 opmerkingen:

gilbert torfs zei

dikke proficiat, met de nieuwe aanwinst

Nina zei

Whoaa ik droom al een half leven van zo'n stoer model! Proficiat!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Gilbert: Dank je wel.. dan hebben we weer jaren geen zorgen :-)
@Nina: Dank je! Ja ik vind het ook wat hebben....

rietepietz zei

Lijkt me géén verkeerde keuze! Zo wérkt het inderdaad wel. alleen al "rij klaar maken" blijkt honderden euro's te kosten!

Life is a garden zei

Dikke proficiat, je moet de garages uitspelen tegen elkaar. Dat hebben wij ook gedaan. We hebben uiteindelijk een Suberb ipv voor 30.000 gekocht voor 20.000.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...