dinsdag 14 januari 2014

Medisch onderzoek en hormonen

Vandaag had M.K.P. medisch onderzoek gehad en ze hadden begot hun onderbroek moeten uitdoen!!!

Daar moet ik allicht wel eens een briefje naar de school voor schrijven, want dat is toch behoorlijk ongewoon, niet?!!! :-)

En nog meer, er had een vrouw naar zijn kroonjuwelen gekeken. Tiens, vrouwelijke dokters bestaat dat? Onze huisarts is een man, misschien vandaar. :-)

Daarenboven had hij dan ook nog eens op zijn hand moeten blazen en weet je watttttttt: "Dat zwelt daaronder dan op he!"

Hij dacht waarschijnlijk dat hij met dit alles me van mijn sokken ging blazen.


Mothership is niet zo gauw van de sokken te blazen.

En bij thuiskomst excuseerde hij zich: "Sorry mama, als mijn voetjes wat ruiken. Maar mijn hormonen beginnen te werken!"

Heb niets geroken... :-)

5 opmerkingen:

Hilde zei

jaja, ook aan de kroonjuwelen kan iets mankeren. 't is ni om te lachen zenne, echtig waar. bij 1 van ons jongens mankeerde er een teelbal, plus had hij nog een liesbreukje. dus hij is daar toen aan geopereerd.

sneksniltje zei

Klopt, da's helemaal niet raar, dat moesten wij meer dan dertig jaar geleden ook al doen, toen we medisch onderzoek hadden als 11-jarig meisjes. Toen was het een mannelijke dokter voor een hele klas meisjes en moesten we ook onze onderbroek uitdoen en op onze hand blazen. Toen had ik geen idee waarom, maar ik weet nog dat ik het erg gênant vond, zomaar in je volledige blootje voor een rare vreemde dokter. Het heeft geen haar gescheeld of ik gaf hem een ferme mep toen hij daar met zijn hand in de omtrek kwam...
Bah, die akelige medische onderzoeken. Ik weet wel dat het in sommige gevallen nodig is, maar toch had ik er een gruwelijke hekel aan als mijn ondergoed uit moest.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Hilde: daar kan zeker iets aan mankeren. Goed dat het bestaat.
@Sneksniltje: Als kind vond ik dat ook maar niets. Kan nog zo de TL-verlichte ruimtes voor de geest halen. Allemaal in ondergoed en dan bij mijnheer dokter,brrrr

Joke zei

:D

Joke zei

oeps, er verschijnt precies geen uitbundig lachende smiley

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...