woensdag 4 juni 2014

Alle heiligen

Heb ik genoemd deze nacht, toen de tandpijn de kop opstak in alle hevigheid.

Vorige week dacht ik dat het gewoon was door de sinussen die vol zaten, het geen stem hebben etc. Uiteindelijk hangt dat allemaal samen, maar niets was minder waar.

Lichte kloppende pijn, wat meer kloppende pijn, ontzettende kloppende pijn.., crescendo omhoog.

Ambetante benen ook nog, niet kunnen slapen. Gespoeld met ijskoude limoncello, uitgespuugd... (zonde), ice-pack erop, kersenpittenkussen... enfin, the whole enchillada deze nacht.

En dan begint het.... tandarts met pensioen en nog niet écht voor mezelf een nieuwe gezocht... maar nu was er dus "het vinden van" wel aan de orde.

Lijstje maken met helpers in nood, en bellen maar.

Van de nieuwe tandarts, allez van de tandartsassistente,  van Mijnheertje Koekepeertje kreeg ik te horen: "Er kunnen geen nieuwe patiënten meer bij tot september." Een gemopper van mijn kant: "En ook niet voor de mama van een reeds nieuwe patiënt, maakt men geen uitzondering."

Wijselijk heb ik de tanden op elkaar gehouden en niet geantwoord, maar vriendelijk bedankt.

Een tandartspraktijk op "t Zuid, had een bandje: "We zijn momenteel druk bezig maar laat een bericht en je telefoonnumer achter en we bellen je onmiddellijk terug." Blijkbaar is onmiddellijk niet binnen een uurtje of twee, want ik wacht sinds kwart voor negen deze ochtend nog steeds op die "ring back belofte.

Een mens met pijn, is lichtgevoelig voor zoiets, dat moeten ze nu toch wel weten. :-)

Dus, de volgende.. ontzettend vriendelijk maar geen plaats meer voor een noodgeval ertussen te krijgen en ook direct kreeg ik te horen dat ik morgen ook niet zou kunnen langs komen, maar de vriendelijkheid van de assistente deed veel goeds.

Driemaal is scheepsrecht was al niet meer van tel, dus numero quattro...

Ik dacht echt om met de resterende nummers te gaan vogelpikken, het random geluk tarten en wettegijlegoewatte.... Ik had geluk!!!

Dus ik mag straks tussen twee afspraken komen.. ze gaat kijken wat ze voorlopig kan doen en indien nodig morgen het oplossen.

Ga haar ook direct bombarderen tot mijn nieuwe tandarts... opgelost.

4 opmerkingen:

ms zei

Nu maar hopen dat het een goei is hé.

Ne mens met tandpijn is een lastige mens, inderdaad. En als dat iemand zou moeten weten, zouden dat toch tandartsen moeten zijn hé.

Hier houden ze zo precies van tijd tot tijd een gaatje over voor noodgevallen, maar ja, op den boerenbuiten gaat dat al gemakkelijker natuurlijk.

Allé, succes!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@MS: een ramp hier. Maar hulp is onderweg of beter, ik ben straks onderweg naar mijn hulp. ;-)

Nienke zei

Wat ontzettend naar dat je zoveel tandpijn hebt en dat er dan geen tandarts bereid is om je even uit de brand te helpen. Hopelijk hoef je vandaag niet terug en is het snel opgelost. Ik moet morgen voor controle: hoop dat alles mee gaat vallen.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Nienke: Tandarts vinden kan hier soms wat zijn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...