zondag 15 juni 2014

Als het te klein is geworden

De fiets van Mijnheertje Koekepeertje was al even wat té klein geworden.
Knieën die zich wat op nekhoogte begonnen te begeven, het fietste toch niet meer zo handig en zonder versnellingen is het ook niet evident.

Dus we zouden gisteren enkel eens gaan kijken voor een fiets. Zo wat passen en rondkijken en zien wat de mogelijkheden zijn.

Maar wij zouden "Die van A" niet zijn, als we een klein uur later al een fiets hadden gekocht.

Eén ding, we waren met de auto en die fiets past niet meer zo goed in een auto. Maar geen nood, we  hebben al onze fietsen daar al gehaald en we kunnen die daar altijd stallen, tot het moment er is dat je hem kan ophalen.

En wat kriebelde het deze ochtend al om hem om te gaan ophalen.

Groter, maar het lukte hem héél aardig om veilig naar huis te fietsen. Het beviel hem zo erg, dat hij nog wel wou gaan fietsen. Maar dat houden we voor het volgende weekend. Dan kunnen we met ons drietjes weer in de ochtend naar de markt met de fiets.Gewoon zalig.. fietsen.....

6 opmerkingen:

Nienke zei

Wat een stoere fiets zeg! Kan me goed voorstellen dat ie daar graag de weg mee op wil. Veel fietsplezier!

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Nienke: Dank je! Ja, het fiets zalig. Heb ook eens even met de fiets gefietst. Maar ik heb zijn vorige probleem, knieën in de nek. :-)

Miss Milla at Home zei

Wat een coole fiets zeg! Ik heb ook zo'n soort fiets, maar dan een damesmodel. Ik ben er super tevreden over.
Ik denk dat mijn dochter van 11 binnenkort ook een nieuwe nodig heeft.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@missMila at home: Gaëtan is ook 11. Dus zelfde leeftijdscategorie. Ja, hij ook ook, en dat al zelfs voor dat kleine stukje dat hij er nu nog maar met gefietst heeft.

rietepietz zei

Dat is een mooie stevige fiets dat mag ook wel voor knullen van die leeftijd! Hij heeft er ondertussen vast al weer op gereden.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Rietepietz: zeker en vast, woensdag naar school zelfs, en volgende week vrijdag is het de laatste schooldag en dan ben ik vrij en dan gaan we ook sowieso.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...