vrijdag 9 december 2011

Love it or hate it

Enkel vrouwen naar de film, stond er deze week op het programma.

Maar het voorprogramma... dat is toch niets voor mij. Honderden vrouwen die staan te gluren naar sjaaltjes, sjakosjen, afslankingsproducten, thuis-parties zowel voor zilveren ringen als bibbereenden, dolfijnen, etc...

Daarbij gieten ze dan nog cava in hun gillet en duwen ze zoute pasta richting maag. Standjes met make-up sessies dewelke worden gehouden in de donkerste hoek van de zaal. Dus hoe je terug in het volle licht eruit ziet... is Halloween-factor 10.

En dan eindelijk kan je naar de zaal. Als je daarvoor even bij vermageringsstand hebt gestaan dan doen ze dat ineens teniet door je een doosje ijspralines in je handen te duwen.

Eénmaal in de zaal ligt er op je stoel een boa (die op het einde van de avond in plusjkes op je kledij plakt en waarmee gans de zaal vol ligt), een kussentje en een flesje bellenblaas.

Dan komt een hyperactieve man wat vertellen en dan komt ineens het "Varken van Madonna" naar beneden. Beginnen die vrouwen (wij niet, sorry) te gillen... volgens mij had er beter ook een stand van Tena-Lady gestaan. Dat allemaal voor dé Kevin. Vriendelijk worden we verzocht om de boa om te snoeren en duchtig bellen te beginnen blazen. Waarop zij dan aftellen van 10 naar 0 en dan keihard roepen "Gelukkig Nieuwjaar"!

15 minuten entertainment voor de zaal. Wij, die roepen: "Wanneer gaat die film nu beginnen?"

Nog niet direct want de eerst nog ballen in de zaal gooien en dan ballonnen en dan moeten de prijzen nog afgehaald worden beneden. En dé Kevin kussen... jeezes..; wat je daar ziet. Vrouwen die hun lippen tuiten maar niet tegen de wang van dé Kevin, er zo net tegen. En de vriendin die dan van de zenuwen de eerste foto laat mislukken, en hopla een tweede.

En dan uiteindelijk kan het beginnen. De film itself  "New Year's eve", met een fantastische cast! Goede humor, leuke muziek én een tof verhaal.En na de film is het nog niet gedaan, zo blijkt. Als koeien wordt men naar beneden geleid om daar dan een "goodie-bag" te krijgen.

In ieder geval, loved the movie and hated the before and after. It is not my cup of tea.

9 opmerkingen:

ms zei

Kon je niet ontsnappen? Na de film?

;-)

" me " zei

klinkt inderdaad vreselijk !

Nienke zei

Klinkt niet alsof ik me er prettig tussen gevoeld had, wat een regelrechte ramp! Gelukkig viel de film dan wel weer in de smaak, anders was het helemaal een verloren avond vrees ik.

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Ms: ontsnappen na de film is onmogelijk.. je moet en je zal naar beneden gaan om die goodie-bag te ontvangen... eenmaal daar kan je wel ontsnappen... gelukkig. :-)
Me: Ik ga graag eens naar de film, maar dan binnen, gaan zitten, film kijken en hop.
@Nienke: Gelukkig fijn gezelschap van vriendinnen. Maar er zijn dus tig genoeg vrouwen die daar dus iedere maand staan... en blijkbaar zijn de sjaaljtes altijd dezelfde, vertelde de vriendin.

veerle zei

Ook niks voor mij al die tralala. Gelukkig was de film nog goed.

zapnimf zei

Waarom zijn vrouwen op verplaatsing ineens zo'n trienebienen?
Ik zou me daar toch ook niet op mijn gemak voelen.

Mammalien zei

Geen ervaring mee. Gelukkig, als ik jou zo lees!

Anoniem zei

Zou ook niets voor mij zijn. Daarom liever vanuit mijn luie zetel naar een goeie film kijken.

Joke zei

wat hebben toch al die vrouwen in Kevin gezien? Daar kan ik met mijn kleine verstand niet bij. Nog niet voor € 50,00 kreeg ie een zoen van mij.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...