woensdag 5 januari 2011

Van oud naar nieuw


Dat geldt ook voor onze stofzuiger. Het is wel niet zo dat hij mee aan de feesttafel zat, maar op Oudjaar heeft hij wel de laatste maal zijn diensten bewezen.

Hij was nog héél kranig voor zijn leeftijd (meer dan twintig jaar), had nog een stofzuigerzak maar zijn kracht nam zienderogen af.

Enkele weken geleden was hij nog één wiel verloren. Het wiel konden we terug aan zijn krakend lichaam bevestigen, maar dan moest je af en toe eens achterom kijken om te zien of je dit nog steeds bij je had tijdens het stofzuigen.

Onze vriend bij ongelukken, wekelijkse poetsbeurten heeft zijn rust verdiend.

En sinds gisteren hebben we een meer dan waardige vervanger...je kan de huidige niet met de oude vergelijken (daar zit een generatie tussen) zoveel is zeker.

Hij is AnimalPro, dat betekent niet dat Fientje en Marieke nu ook kunnen stofzuigen (dat zou handig zijn, om een to-do-lijstje 's ochtends voor hen achter te kunnen laten).

Maar hij zorgt er wel voor dat door de speciale borstels, de haren uit het tapijt geklopt worden. Dus eigenlijk hebben we een mattenklopper op wielen gekocht. :-)

Wat er van de mat kwam! Ik bespaar u het, maar het was dé moeite!

En nu willen jullie zeker weten of Luc met Blokken verloren had?

Wel neen, we hadden gewoon een massa nog ongebruikte ecocheques!

1 opmerking:

gilbert zei

proficiat, al goed dat je nog eco check had veronderstel dat jij had moeten zuigen.

zou nog al een zicht zijn jij op je buik over de mat.
Groeten van op het kiel
grapje he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...