dinsdag 20 september 2011

Human being

Mijnheertje Koekepeertje kloeg deze ochtend over nekpijn. Dus het wordt tijd om hem ook een kussen te kopen met neksteun.

Dus ik ging eens kijken naar de website van de matrassenwinkel, waar we onlangs te gast waren.

Ze hebben een "contactformulier" waar je dus met je vraag terecht kunt. Ook kan je gewoon mailen maar ik botste dus op dat formulier en daar zag ik dat als een soort van validatie je een rekensommetje moet invullen.

Niets speciaal zegt u? Welles, welles, welles!!!

Want wat staat er voor het rekensommetje? "Ben je een mens?" : 3 + 5 = ?"

Alsof ons Marieke dit ooit zou invullen? Laat staan dat als ze zo'n talent zou kunnen tentoonspreiden, ze überhaupt de rekensom am sich zou kunnen oplossen.

En als ze dan al zou kunnen rekenen, dan gaat het allicht like this:

"Ik heb 1 potteke Sheba, 4 Brekkies, 1 lepeltje speculaaspasta en 2 stukjes van een vanillewafeltje.
Hoeveel is dat dan? En naar de zus moet ik ook niet zien, want die kan enkel klok lezen en vooral 's nachts." "Pfff, moeilijk zunne!" "Laat ik het er gewoon op houden dat als ik rap genoeg zen, mijn zus terug moet gaan bleiten bij 't Mothership voor een nief potteke."

Nu moet ik zeggen dat toen wij er "koning" waren (geweetwel: Klant is....) ik een bevestiging kreeg van hetgeen ik al aan de telefoon had meegemaakt. En nog duidelijker was het wat ze toen bevestigde op mail. Ze kan zelf niet rekenen, ze had zich serieus misrekent in de prijs in ons voordeel.

Maar soit....

Dus als u voelsprieten heeft, "Phone Home" zegt, of u zichzelf kan ombouwen tot een transformer, bent u dus geen mens en moet u bijgevolg op de grond slapen.

5 opmerkingen:

zapnimf zei

Invullen : bent u een serieuze winkel?

Ben die codes eigenlijk beu. Dat pakt tijd in beslag en gedoe. Alleen bij wordpress kan je precies zonder. Nog nooit een spambericht in reacties gehad trouwens.

zapnimf zei

Ow, ik merk dat er hier ook geen is.
Waarom overal elders wel?

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Je kan dat aanvinken, of je dat wilt of niet. Christel

Nienke zei

Van zulk iets raars heb ik nog nooit gehoord, wat een rare winkel. Ben benieuwd hoe Hang en Oor dat dan in zouden vullen. Maar misschien is het een verkapte dierenwinkel die ook kussentjes verkopen voor bijvoorbeeld jullie Marieke? ;-)

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Nienke: die zouden rekenen van 2 keer haasje-over en 3 wortelen, dan nog wat korrels.. hoeveel heb ik dan? :-)
Ja gek dat het zo staat..

Ons Marieke die slaapt trouw in haar rieten stoeltje... voor dit ogenblik. Als het kouder wordt dan verhuist ze naar haar "poezenmand" aan de verwarming. :-)

Christel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...