zondag 3 oktober 2010

't is weer voorbij

Het weekend, maar we hebben het goed ingevuld met tal van activiteiten.

Bowlen- Gaëtan heeft gewonnen met 386 punten (ik maar 266). Hij heeft één strike gesmeten en ook een "hole in one". "Euh jongen, hole in one is in de golf!" "Juist ja,.. oeps."

IJsschaatsen: voor Gaëtan de eerste keer en één ronde was genoeg.. handschoenen kletsnat, jas nat en broek vochtig. In plaats van te glijden stapte hij, hilarisch. Alsof hij een beginnende travestiet op hoge hielen was.
En dé mama, hoor ik julie vragen? Dat ging redelijk goed, na toch een dikke 8 - 9 jaar niet meer op het ijs gestaan te hebben. Maar wat ik mij niet meer kon herinneren dat die schoenen, duizend bommen en granaten, zoveel pijn deden aan je voeten.

"Het Brabanderhof" gaan bezoeken in Lier naar aanleiding van de Open-bedrijvendag. Een paardenmelkerij waar je paardenmelk kon proeven, ijsjes kon eten, met de pony's rijden en de Brabanders in hun pracht en praal kon aanschouwen. Wat zijn het toch mooie, robuste dieren. Tevens liep je langs de voederstal, waar Gaëtan dan iedere paard van voldoende stro heeft voorzien. Volgens mij zitten die nu allemaal aan de Motilium en Gaviscon.
Het bezoek daar hebben we dan afgerond met een huifkartocht.

En alsof  "Madame Claessens" en "Junior Claessens" dan nog niet genoeg hadden van het uithuizig zijn, reden deze dan maar door naar Planckendael.

Wat een volk, we hadden het daar al gezien, én het werd dan ook nog op het nieuws bevestigd. Vandaag was daar dan een bijeenkomst voor de jonge patiëntjes van het Kankerfonds. Maar we vonden nog snel een plaatsje.

En dan een uniqum: We hebben nu ruim 5 jaar een abonnement en in al die jaren is Gaëtan nog nooit gefotografeerd geweest met een "als-dier-verklede-mens" aan de ingang. Noch in de Zoo noch in Planckendael.

Maar Madame Claessens had onlangs aan Junior Claessens beloofd om bij één eerstvolgend bezoek dit toch eens te laten doen. En dus maakt belofte schuld.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...