woensdag 1 juni 2011

Profiteren van een tegenslag

De verfpotten, borstels en kwasten zijn hier boven gehaald. Het is hoog dringend dat er nieuwe verf op de muren, deurlijsten etc komt.

Maar deze middag had manlief tegenslag...

Nadat er 1 laag wit om het "lelijke" geel (oh, wat vonden wij dat destijds mooi) te dekken werden er nadien 3 lagen (2 lagen gisteren - 1-tje vandaag) "lime zest" op de muren gezet! Niets aan de hand.. en oh zo mooi. Dit gecombineerd met 2 witte muren.... prachtig gewoon.

En toen kwam het... de afplaktape werd verwijderd en met deze kwam de lime gewoon mee.. in pellen - het leek wel behang... zo kon je het eraf halen.

Blijkbaar was 1 laag wit niet genoeg.. want die "oh zo lelijke gele verf" was de boosdoener. Deze was allicht er niet graag bij dat ze nu plaats moest ruimen voor iets fris ogende.. en VEEL mooier.

Dus zat er dus niet anders op dan alles eraf halen!!!

En wat is nu profiteren van die tegenslag?

Wel, het "Mothership" zit op haar poep met haar rug naar de keuken. In de keuken staat er rijst met kip. En in die keuken loopt een Fientje.

Een Fientje die dan ontzettend stil op het aanrecht kan springen... en een vrouwtje die nog altijd zit te pulken aan de "lime".

Dat zijn de ingrediënten voor dit:

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...