dinsdag 18 oktober 2011

Verdedig je kitten

Het grote poezen-moederhartje van Fientje is enorm.

Gaëtan viel gisteren weer ten prooi aan haar bemoedernissen.

Toen ik het welletjes vond omdat M.K.P. zijn haar al langs achter kletsnat was en haar aanmaande om te stoppen (met mijn hand haar kopje wegduwde), kreeg ik een soort "oergrol", die ik nog nooit van haar had gehoord.

De boodschap was duidelijk: "Blijfteraf, 't is mijn kindje!


6 opmerkingen:

Nienke zei

Wat schattig!! Wel wat minder van die zeiknatte haren, maar wel een heel lief gebaar van Fientje. Misschien volgende keer een fles shampoo bij de hand houden: krijgt Gaëtan een gratis wasbeurt haha.

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Nienke: is wel lief hoe ze dat doet, zo zorgzaam. Na achterkant is ze ook nog aan de voorkant begonnen. Zotte kat hoor, volgens mij is daar ook nen hoek af. :-)

Christel

Ariadnesdraad zei

Ge kunt dus gerust zijn : G. heeft een goeie voorvechter!

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Ariadnesdraad: wees daar maar zeker van!! En als hij eens niet thuis is, amaai.. dan miauwt ze en gaat ze kijken in zijn kamer om hem te zoeken. :-)

Christel

Anoniem zei

Ik dacht eerst dat ze wat zweet aflikte omdat mijn poezen dat soms ook doen, maar ze is echt zijn moeder en hij haar kitten ! Hoe prachtig ! :-)

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

@Michenco: de dierenarts zei ook dat zij een groot "moedergevoel" heeft. Als zij een kitten zou gehad hebben dan werd die kitten op slag een cornix rex (ge weet wel zo die haarloze katten) :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...