maandag 14 november 2011

Wezen gaan eten, nog moeten gaan eten en pralines

In de aanloop naar het afscheid van de collega's zijn we nu al gaan eten met een deel. Dat deel bestond uit de transition manager, de IT-man en de gebouwen en toebehoren-man.

Dé Stad was de uitverkoren plaats en eten deden we hier. Lekker zoveel is zeker, maar om zo'n doordeweeks eens te gaan eten behoorlijk prijzig. Maar ach, als je zelf de rekening niet hoeft te betalen én een taxi haalt je thuis op en levert je dan nadien ook netjes thuis af, dan mag een mens niet klagen.

Vandaag kwamen de dames die het gaan overnemen of althans die een deel van onze job gaan doen. Wij deden alles van A tot Z maar bij de giga-reus is dat allemaal verdeeld. Job creation noemt zoiets. Die kwamen ons al bedanken voor de maanden dat wij hen al van de nodige input hebben voorzien. En daar kregen wij een lekker doos pralines van.

Nog gaan eten gaan we hier doen met onze "oude" baas en 3 collega's - daar kijk ik ook al naar uit. Het was een héél leuke baas. Een baas die je een perfect evenwicht tussen je familie en je werk gaf. Een echte people-manager. We hebben door hem heel veel momenten gehad waaronder de  herfstweekends (overnachting in een heus kasteel en 's anderdaags een Vespa-tocht) , gaan eten in een sterrenrestaurant, etc.. Veel leuke momenten en appreciatie voor ons werk.

Het zal zeker wennen worden opnieuw maar nieuwe horizonten zien we tegemoet.

3 opmerkingen:

Nienke zei

Een fijne menselijke baas is al het halve werk ;-). Enne, ziet er lekker uit allemaal hoor!

Anoniem zei

Een goede baas en een behoorlijk loon, daar doe je het voor, hé.

zapnimf zei

Ik klikte tot bij de menu. Inderdaad prijzig. Wel gezellig precies.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...