maandag 22 augustus 2011

Less is more

size 0Een "size 0" zal ik nooit halen. Daar ben ik me wel degelijk van bewust.

En je kan wel al lachend zeggen: "Ik ben niet té dik; Ik ben gewoon te klein voor mijn gewicht", maar ondertussen "blijft mijn gat té dik in gelijk welke rok!"

Geen proteine-dieet, sapkuurtjes, soepkesdagen, crashdieet, etc... dat houdt niemand vol....en diegene die het tegendeel beweren, eten na verloop van tijd toch te eentoning.

Geef me ook geen Weight Watchers bijeenkomsten. Ken uzelf en dat betekent voor mij, dat ik niet het type ben om dat vol te houden (die dag om dat uur en dat zo x keer). Oké, oké... je kunt dat nadien dan wel lekker zelf.. door gewoon toe te passen wat ze vertellen.. maar neen... ik hou dat gaan naar bijeenkomsten niet vol.

Gewoon op mijn eten letten, beaucoup aqua... en dat zal al een heel pak doen. Geen wijntjes, geen limoncello, ook al is hij super lekker..... ge blijft eraf!!

En excuses comme: "Als ge mosselen eet, die moeten zwemmen!" Dat ze dan maar zwemmen in water... dat deden ze voordien ook, zal als het moet er dan wat zout bij doen, zodat ze de zilte van de zee hebben.

En "la vie est nulle sans bulles" - gaat ook even verbannen worden naar de kelder - water met bubbels kan als vervanger op een plateauke gezet worden.

Dus nu gaan mijn eerste 3 weken in. In september gaan we eten bij hen, en dan mag ik terug voor één dagje meedoen.

Hoeveel ik kwijt wil? Tegen oud en nieuw, wil ik zeker al 5 tot 7 kg kwijt zijn. Maar dan ben ik er nog verre van niet.. maar je moet een target zetten.

En ik hou dat zeker vol.. als ik me smijt dan smijt ik me!8 opmerkingen:

Haar van Wordpress zei

We komen uiteindelijk allemaal weer terug op ons geboortegewicht, de een doet er alleen wat langer over dan de ander. Ik let wel op wat ik eet maar ga niet meer lijnen. Ik wacht rustig genietend de glorieuze dag af dat ik mijn geboortegewicht weer heb bereikt....... ;-)

Luc - Christel - Gaëtan zei

Tof gezegd.......hoop dat ik er dan geen 40 jaar meer moet over doen he :-)

" me " zei

veel succes ! ( maar ik heb de moed niet om mee te doen, al zou het wel mogen ;) )

Luc - Christel - Gaëtan zei

@Me, Thansk! Heb lang geen moed gehad... maar nu is het gewoon, ervoor gaan! Ik word gek als ik mezelf zie...en als ik zit en ik voel zo mijn buik wat dubbel plooien :-)

HansDeZwans zei

Vrouwen en dieten, mannen en ... Dat mag jij invullen.

Luc - Christel - Gaëtan zei

vuile sokken? :-)

zapnimf zei

Succes!
Vooral met dat volhouden.

Nienke zei

Knap dat je er wat aan gaat proberen te doen, als je er ontevreden mee bent. Ik wil geen enkel dieet ophemelen (elk lichaam is anders en zo ook elk dieet), maar mocht je nog wat tips willen hebben: ik ben met mijn dieet binnen een half jaar 17 kilo afgevallen. En nu 2,5 jaar zijn die er nog steeds af.
Succes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...