vrijdag 12 augustus 2011

5 uur

H.T.B. was gisteren dé vooruitziende man. Hij was de onderdelen al gaan ophalen, zodat we geen tijd zouden verliezen en er na de repas onmiddellijk zouden kunnen invliegen.

"We gaan eerst de bodemlatten in elkaar steken;" volgens H.T.B. "Bodemlatten? Je zal wel de "lattenbodems" bedoelen", opperde ik maar.

Hopelijk ging het niet op 't zelfde elan verder.

Want H.T.B. had dan ervoor al gezegd dat we eerst nog langs den Brico langs zouden moeten om die dwarslatten van de oude lattenbodem te kunnen losmaken.

Door mijn reminder: "Lieverdje, en dat koffertje in de kast op 't terras dat heeft toch zo van die rakenjakken en toestanden, volgens mij lukt dat daar wel mee hoor!", zorgde ervoor dat "ik" dus die dwarslatten wel kon vrijmaken (H.T.B is niet van dé handigste, maar dat weet hij :-))

Dus na het eten zijn we gaan zitten op de poep op de grond, dan maar op de knietjes, terug op den derrière en zo verder en zo voort. Zitten, rechtstaan, gebogen staan, heffen, zuchten, eens "verdoemenissen" uiten.

Maar om half één deze nacht was het klaar.

En het oude bed... onze goede oude "twijfelaar" staat nu in de kelder. Maar wie hem wilt hebben, kan hem hier kopen of een bod uitbrengen. Maar de poes op de foto is niet in de prijs inbegrepen. Die blijft bij ons!

En het nieuwe bed, dat slaapt goed. Althans voor een uurtje of drie, want toen was deze er weer.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...