donderdag 4 augustus 2011

Van voor naar achter

Deze ochtend was ik mij aan het aankleden, wees gerust, dat doe ik iedere ochtend om naar 't werk te gaan.

Het zou trouwen onverantwoord zijn om in tijgerslip en dito BH naar 't werk te gaan, tenzij je bij een Natuurpunt of Greenpeace werkt, dan zou het misschien nog ecologisch verantwoord zijn.

Maar goed, dit nu even terzijde én ondergoed in tijgermotiefke heb ik ook niet (niet onbelangrijk om dat even te melden, vooraleer u zich een totaal verkeerd beeld van mij vormt).

Soit.... get to the point Loverie!!! (dat afwijkend gedrag toch altijd van u!)

Ik zie een auto die zich bijna tegen de bumper aan 't manoeuvreren is van onze buurman, dus ik vermoed die wilt uitrijden en kent de breedte van zijn auto niet. Let op, achter de auto konden er nog twee Smart's staan, maar zo smart was de persoon in kwestie niet (de "R" op uwe pook, dat kan toch handig zijn - en weet je ook wat? Dat is niet eens een optie dat zit standaard in de wagen).

En we rijden wat achteruit, rijden dan bijna terug tegen de bumper en dan sleuren we aan dat stuur (het was geen roestbak op wielen, dus een servostuur was wel aanwezig) om dan echt in het midden van de weg te gaan staan.

Dus mijn vermoeden gaat verder: "Ach ja, dat is weer zo'n die over 't grasplein zich gaat draaien."
Wij maken dat meermaals mee, ongeacht of er nu kinderen aan 't spelen zijn op het speelplein, gooi gewoon je wielen op het gras en tournée (zo eventjes gaan keren aan de garage is zo moeilijk.. die 5 meter dat is met de huidige prijzen aan de pomp, nen tegenvaller).

Enfin... om een lang verhaal kort te maken, al dat gedoe.. is gewoon om te parkeren! Er kon een lichte vrachtwagen tussen die twee auto's!!!

Uiteraard wil ik dan nog zien, wie er zo slecht is in parkeren. Volgens mij zat dat rijbewijs in een pak "Kellogs Special K" of zat het gewoon bij de legging die besteld werd bij de "Drie Zwitsers".

En dan stapt ZE uit... en zo typisch, een "strekenmadam" van hier tot in Lier. Zonnebril op het hoofd, die dan dient als diadeem, een zakje bij voor de boterhammekes met het logoke van iets duur naar voor (ach ja, uiteraard).

Dan begeeft ze zich naar het trottoir om te zien of ze nu uiters rechts geparkeerd staat! Gaat ze terug naar de drivers-site en klapt ze haar spiegel in: "Madam, aub!! Ge staat bekanst op den trottoir, uwen miroir gaan ze er nu niet afrijden zunne!"

En ze zet zich in beweging en ik denk: "Madam, uwe blauwe schijf!!!! Waar is uw blauwe schijf!!! Die borden aan 't begin van het straat, niet gezien zeker. Dienen diadeem op uw hoofd, dan noemt nen zonnebril. Dat kun je achter je oren zetten, dan zie je tenminste de verkeersborden."

Moraal van 't verhaal: LEERT GEWOON PARKEREN!

3 opmerkingen:

Moois van mie zei

hahaha! Zou ze een boete aan haar been hebben ?
maar ik weet uit ondervinding dat adt niet altijd zo makkelijk te leren is ( ik heb wel een rijbewijs maar heb al jaren niet meer met de auto gereden - en ben dat ook niet meer van plan eigenlijk .Ik deed dat sowieso erg weinig en parkeren kon ik inderdaad ook niet goed :-) )

Moois van mie zei

maar ik ben/was geen kakmadam :-)

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Er was geen GAPA langs geweest, dus geen boete, Me!

Weet je, ik doe ook veel met fiets en tram.. auto gebruikt Luc het meeste.

Jij bent gewoon een toffe madam,!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...