donderdag 4 augustus 2011

Lift

Van de ondegrondse parking op het werk naar boven neem ik de lift. In de parking liep iemand voor mij deze ochtend en bewust hield ik een paar passen in.

Enkel en alleen omdat ik in een lift zitten met iemand die je niet kent zo behoorlijk ongemakkelijk is. Niet vanwege het krap zitten maar omwille van: "Wat zeg je nu in een lift tegen iemand?"

Buiten het obligatoire "Goeiemorgen/Goeienavond! Wat een weertje! Allez, we beginnen er weer aan. Het is weekend! Het is al maandag se! Kom erbijjjjjjjjjj! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!", houdt het snel op.

Want dan sta je daar beiden in de lift!

Staren naar de bordjes met de bedrijfsnamen op (hetgeen er bij ons welgeteld maar 3 zijn). "Kont-staren", zou ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. Je zou ook eens kunnen op de alarmknop drukken, dewelke je automatisch in verbinding stelt met de centrale van Schindler. En dan kan je misschien eens "een klapke" doen met die mijnheer aan de andere kant.

Maar Cruijff zou zeggen: "Elk nadeel heb z'n voordeel!". We zitten op het hoogste (3 hoog maar zunne) en dus valt er altijd onderweg wel eentje af!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vaak ga ik in dat soort situaties van die rare opmerkingen maken, die borrelen dan zo naar boven, zoals: 'Nou daar staan we dan'......of 'stel je voor dat ik met u vast kom te zitten'.........
Ik geef toe, ik heb het de laatste jaren minder en minder, maar het komt nog voor.

HansDeZwans zei

Men kan de medeliftster ook punten geven. Zo van: '7'. Zonder verder uitleg natuurlijk. Euh, het gaat maar tot '3', zal haar antwoord dan zijn.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

@Haar van Wordpress... Troost je bij ons zijn er echt geen waar je mee vast wilt komen zitten... noch bij de andere bedrijven. :-)

@HansDeZwans: Dat is een goeie, die moet ik onthouden als er een man eens instapt...

Anoniem zei

Ik neem bij ons altijd de trap, maar misschien moet ik de lift eens proberen... het klinkt als grote fun. Ik zou zeggen, in de spirit van "DeZwans": -2 en dan vanop -1 naar het derde gaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...