maandag 25 juli 2011

Een nieuw record

Gisteren moesten er dingen verplaatst worden! De grote (lees gerust lompe) bureau in Gaëtan zijn kamer diende afgebroken te worden. Dus gewapend met sleuteltjes ging ik aan de slag. Eenmaal deze uit de kamer was, kon de bureau die onze slaapkamer ontsierde, naar daar.

Ondertussen ging "The Stig" en de H.T.B naar Sint-Niklaas om daar eens naar een kartcircuit te gaan kijken. Kijken, want hij ging niet rijden, dus helm en schoenen bleven thuis.

Maar als ze met hun tweetjes op stap zijn, dan zijn ze dus op stap. Dat wil zeggen dat ze niet altijd eindigen op de plaats waar ze naartoe gingen. :-)

En dus zo reed H.T.B met "The Stig" naar Puurs. En wat had hij daar een geluk! Een kindje dat normaal moest komen rijden kwam niet opdagen. En dat betekende dat hij voor nul komma nul euro's, voor dus rien de knots, giele ganstesverniet, in die zijn plaats mocht rijden. HELEMAAL ALLEEN!! (normaal zijn ze per les met een 5 à 6 tal kindjes).

Daarom vond Marshall G. het dan ook eens tijd, om "The Stig" te testen. Hij ging voorrijden en hij moest bijten, dwz, tegen hem aanplakken.

En wat deed "The Stig" die de vorige keer de naam van "Mijnheer weet enkel de gaspedaal staan" opgespeld kreeg? Hij beet. Uiteraard!! U vraagt, wij draaien!

't Resultaat was dat hij rondjes reed van 31'..... Volgens H.T.B. was dit niet normaal, die snelheid.

Zelfs Marshall G. stond er versteld van dat hij zo goed kon volgen. Als hij nu nog eens zo'n prestatie kan neerzetten, dan zal zijn Basic + weldra té "traag" zijn voor hem en moet hij naar een hogere klas. En ze spraken ervan om de kidscart dan misschien ook al eens in te ruilen voor een "volwassen" kart.

Time will tell..

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...