vrijdag 15 juli 2011

Juwelenavond

Ik heb toegezegd in een juwelenavond bij Burenbron's vrouw. Nu ik ben niet zo "into parties at home".

Maar ik heb het kaartje aangenomen en gezegd dat ik wel zou komen (als het ging).

Dus straks zit ik net als al die andere te luisteren naar deze. Heb wel al eens gaan piepeloeren op hun website en bwa ja... er zal wel iets tussen zitten dat mij kan bekoren, zeker?!

Ik ben niet diegene die durft te vertrekken zonder iets te kopen. Dat vind ik not done ten opzichte van de gastvrouw.

Nu momenteel zitten ze bij hen VOLLEN bak muziek te spelen, dus voor alle zekerheid ben ik nog even naar 't kaartje gaan kijken om te zien of het niet een uitnodiging was voor een revival van  " 't Swingpaleis". Want dan zal ik mijn stem nog wat moeten smeren.

Maar kattengejank is ook muziek, alleen niet zo goed voor de oren.

Kan nu nog wel ineens nen acute aanval van "de diamie" krijgen, net zoals ons Marieke (ocharme onzen Bolle) of de zetel, de gang, de keuken, onder spuwen, dat zou pas een excuus van jewelste zijn.

Ofte ik moet gekluisterd blijven aan de "live stream" in Kent, om Luc te spotten.

Nah, dat kan ik nu niet... ik ga gewoon en maak het beste ervan. Uiteindelijk moet ik maar maar laten zakken en ik ben er.

3 opmerkingen:

elke zei

Ik herken mijzelf: als ik ga, koop ik ook iets. Maar ondertussen zeg ik gewoon eerlijk dat ik dat niet graag doe, naar zo'n dingen gaa. Blijkbaar vindt iedereen dat ok. Of niet, maar dat durven ze toch niet in mijn gezicht zeggen. Ik blijf mooi thuis en spaar mijn geld voor iets anders. Het voelt als een bevrijding om gewoon van neen te kunnen zeggen :-)

Luc - Christel - Gaëtan zei

Het is héél fijn geweest en uiteraard iets gekocht. Gewikt en gewogen maar je durft niet zonder iets buiten te gaan (ik niet allez). En best wel mooi.

Maar dat is nu goed voor één keer, en neen, niet bij mij thuis... Oh no way! :-)

elke zei

Ik keek eens op de site en er staan inderdaad mooie dingen bij. Al draag ik nooit juwelen (in mijn geval echt weggesmeten geld dus...).

Bij mij thuis trouwens: ik mag er niet aan denken ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...